Select Page

Experiment of grapje

Experiment of grapje

In het Boekenbergpark staat al wekenlang een mini-opstelling onaangeroerd. Volgens de bijbehorend uitleg zou het om een wetenschappelijk experiment gaan.

Aan de ligweide naast het natuurlijk zwembad in Boekenbergpark staat een vreemde opstelling. Twee plastic potjes en enkele stokjes en een blad A4 formaat waarop geschreven staat: “Wetenschappelijk experiment, gelieve niet aan te komen / Scientific experiment, please don’t touch.” Verder niets. Het werk van een professor-in-spé of van een grappenmaker? In ieder geval, niemand raakt het aan, enkel de wind heeft het blad met instructie omvergeblazen. Dan rijst nu de vraag of het experiment dan wel de grap geslaagd is.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *