Select Page

Korfbaltoernooi voor jeugdspelers

Korfbaltoernooi voor jeugdspelers

Gisteren werd er in het Rivierenhof ‘gekorfbald’ dat het een lieve lust was. Voor de 53ste keer had het MMM-toernooi van AKC/Luma plaats.

AKC, de Koninklijke Antwerpse Korfbalclub, speelt al sinds haar ontstaan in 1921 in het Rivierenhof. De ploeg speelt sinds enkele jaren op nieuwe speelvelden in de westelijke hoek van het provinciale park. Gisteren ging voor de 53ste keer het MMM-toernooi door, een wedstrijd voor jeugdploegen. Er deden 46 ploegen mee die van 12 verschillende clubs kwamen.

De organiserende club moest wel enkel hordes nemen om het toernooi te kunnen laten doorgaan. Door de verhuis van AKC van het midden van het park naar de westelijke hoek beschikt de club over minder speelvelden. Gelukkig mocht AKC de velden van korfbalclub ATBS gebruiken. Ook raakte de club niet aan een voldoende aantal officiele scheidsrechters. Maar AKC heeft inmiddels in eigen gelederen voldoende talent die de wedstrijden in goede banen konden leiden.

www.akckorfbal.be

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:3521:43 CEST
Feels like: 13°C
Wind: 13km/h SW
Humidity: 81%
Pressure: 1016.93mbar
UV index: 1

(advertenties)