Select Page

Deurnenaar fietst langs de Zijderoute

Deurnenaar fietst langs de Zijderoute

‘Gwailo tour – Een fietsreis langs de Zijderoute over twee continenten’ van Serge Veldman uit Deurne is een boek vol prachtige verhalen over zijn avontuur op fietsreis naar de andere kant van de wereld. Een mooi maar ook handig boek voor ieder die misschien zelf wel zo’n tocht wil gaan maken. Dit reisboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Je stoutste dromen waarmaken was voor Serge Veldman zijn ultieme doel. De drang naar avontuur en vrijheid is dan ook wat dit project omhelst. Zo vertrok hij met de fiets naar de andere kant van de wereld. Langs de Zijderoute, door landen waar de meesten nog nooit van gehoord hadden. Voor velen een onmogelijke opdracht. Maar hij fietste zich van de diepste dalen naar de meest euforische hoogten. Gwailo tour is een verhaal vol avontuur en gevaar. Maar ook van prachtige ontmoetingen en ontdekkingen. En met praktische tips hoe je überhaupt begint aan zulke onderneming.

Serge Veldman (1972) groeide op in een klein Kempisch dorpje. Een verlegen jongetje dat nergens zijn draai vond. Zijn broer beschreef hem ooit is als een einzelgänger, een dromer. Door te reizen werd de kiem gelegd om die dromen waar te maken. Eerst als backpacker met een vriend. En toen hij zijn hobby fietsen combineerde met reizen kwam die droom beetje bij beetje dichterbij. Tot de lokroep naar avontuur hem teveel werd en hij een schijnbaar onmogelijke reis plande.

Boekgegevens:

Titel: Gwailo tour – Een fietsreis langs de Zijderoute over twee continenten van Serge Veldman

ISBN: 9789464315394. Verkoopprijs:     € 16,99 (Paperback)

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
19°
Partly Cloudy
05:4021:38 CEST
Feels like: 19°C
Wind: 10km/h WSW
Humidity: 66%
Pressure: 1014.9mbar
UV index: 3

(advertenties)