Select Page

Deurnes taxi-icoon legt de boeken neer

Deurnes taxi-icoon legt de boeken neer

Het Deurnese familiebedrijf DTM Taxi werd in 1971 opgericht en was sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende, logistieke onderneming met 85 werknemers en een vloot van 70 voertuigen. Daar komt echter nu een einde aan: het familiebedrijf legt de boeken neer.

Volgens een mededeling van het bedrijf was er een crisis te veel: “We kwamen amper op adem na corona of daar gingen plots de brandstofprijzen de hoogte in. Nadien volgden torenhoge energiekosten, hogere lonen, de inflatie en mensen die massaal op zoek gaan naar goedkopere vervoersalternatieven. We hebben uit alle macht geprobeerd om oplossingen te zoeken, maar die hebben we uiteindelijk niet gevonden … helaas.”

DTM TAXI bood personenvervoer voor particulieren, luchthaven- en rolstoelvervoer en shuttlediensten aan. Raadsman van DTM Piet van Gheem voegt er nog aan toe: “We hebben geprobeerd om oplossingen te zoeken en spraken met verschillende potentiële overnemers. Maar we zijn er niet uitgeraakt.”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
21°
Partly Cloudy
05:5621:41 CEST
Feels like: 21°C
Wind: 8km/h W
Humidity: 59%
Pressure: 1021.67mbar
UV index: 6

(advertenties)