Select Page

Luchthaven Deurne zoekt uitbater voor nieuwe brasserie

Luchthaven Deurne zoekt uitbater voor nieuwe brasserie

Ruim een jaar geleden sloot brasserie Belair in het luchthavengebouw na tien jaar de deuren. De zaak had plaats voor 280 klanten met een terras en uitzicht over de luchthaven. Maar daar zou verandering in kunnen komen.

Luchthaven Antwerpen is op zoek naar een uitbater voor een nieuwe brasserie op de luchthaven. De brasserie beschikt over +- 700 m² binnenruimte en een zonnig terras van 225 m² dat uitzicht biedt op de start- en landingsbaan van de luchthaven. De luchthaven verwelkomde voor de Covid-19 pandemie jaarlijks zo’n 300.000 uitgaande en inkomende zakenreizigers en vakantiegangers. Daarnaast maakten dagelijks ook buitenstaanders en luchthavenpersoneel gebruik van de brasserie.

Voor de brasserie wordt van de uitbater een eigen investering en uitbating gevraagd. Wil je graag de plannen of het lastenboek inkijken of wil je graag een rondleiding ter plaatse? Neem dan vrijblijvend contact op met wim.verbist@antwerpairport.aero of anja.florus@antwerpairport.aero .

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
16°
Rain
05:2622:01 CEST
Feels like: 16°C
Wind: 11km/h N
Humidity: 92%
Pressure: 1012.87mbar
UV index: 0

(advertenties)