Select Page

Drugs, geld en wapens in beslag genomen

Drugs, geld en wapens in beslag genomen

In een lopend onderzoek gingen de politieagenten van het wijkondersteuningsteam (WOT) van de regio Oost gisteren over tot een huiszoeking in twee garageboxen in Deurne.

In één van de garages vond de politie 454 xtc-tabletten. Op die plaats is ook een kleine hoeveelheid cocaïne in beslag genomen. Het WOT vermoedt dat in die garage drugs klaargemaakt werd voor verkoop. De agenten vonden er namelijk ook verpakkingsmateriaal en weegschalen. Maar er is ook een vuurwapen, munitie en een stroomstootwapen gevonden wat eveneens in beslag is genomen. Tijdens de zoeking kwam de gebruiker van die garagebox ter plaatse. Hij werd meteen gearresteerd. In zijn een zogenaamde verborgen ruimte in zijn voertuig vond de politie nog meer cocaïne. Bij de man thuis is geld en een geldtelmachine gevonden. De verdachte van 24 jaar is gearresteerd en voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

Actie tegen overlast

Eveneens op zondag hebben de wijkteams en het verkeersondersteuningsteam van regio Oost een gerichte actie gehouden tegen overlast in Deurne Noord en Deurne Zuid. Hiervoor werd ook gebruik gemaakt van het cameranetwerk van de stad. Tijdens de actie is een sluikstorter op heterdaad betrapt. De agenten vonden ook vier personen in het bezit van gebruikershoeveelheden drugs. Iemand die verdacht wordt drugs te verkopen is gearresteerd. De politie nam een wagen bestuurlijk in beslag nadat bleek dat de bestuurder onder invloed van verdovende middelen reed. Eén iemand reed rond tijdens een lopend rijverbod.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
23°
Partly Cloudy
05:4721:49 CEST
Feels like: 23°C
Wind: 13km/h WNW
Humidity: 56%
Pressure: 1021mbar
UV index: 5

(advertenties)