Select Page

Arrestaties in verschillende druggerelateerde dossiers

Arrestaties in verschillende druggerelateerde dossiers

Het voorbije weekeinde had de politie handenvol werk. Een aantal personen is gearresteerd en komt voor de onderzoeksrechter. 

Tijdens een actie tegen overlast in Deurne Noord heeft het wijkteam drie sluikstorters betrapt en één wildplasser. In de Bremweide liet iemand zijn hond loslopen en kreeg daarvoor een pv. De politie merkte ook twee verdachten op aan het Ringfietspad ter hoogte van de Ten Eeckhovelei. Ze hielden de omgeving in de gaten, wandelden plots naar een grasveld waar tussen het hoge gras een rugzak lag en trokken dan naar enkele containers nabij. Iets later kwamen ze terug en verstopten de rugzak opnieuw. De politie ging over tot controle. In de tas zaten 17 verkoopdosissen cannabis. Er volgde een huiszoeking bij het duo waar nog meer cannabis en verpakkingsmateriaal werd gevonden. De twee van 18 jaar zullen worden voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

Ook vanuit Deurne Zuid liepen meldingen binnen van overlast door drugs. En dus trokken agenten er op uit om toezicht te houden. In de omgeving van een speelplein zagen ze twee mannen die elkaar hartelijk begroetten. Tijdens de begroeting wisselden ze stiekem iets uit. De vermoedelijke verkoper verliet het pleintje en werd verderop gecontroleerd. De politie vond geld en cannabis. Ook op zijn verblijfplaats is drugs gevonden en attributen die de verkoop mogelijk maken. De verdachte van 25 jaar is gearresteerd en wordt bij de onderzoeksrechter voorgeleid. De klant kreeg een onmiddellijke minnelijke schikking voorgesteld.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
13°
Cloudy
05:4221:53 CEST
Feels like: 12°C
Wind: 16km/h SW
Humidity: 91%
Pressure: 1012.53mbar
UV index: 0

(advertenties)