Select Page

Koers, rommelmarkt, optreden, springkasteel

Koers, rommelmarkt, optreden, springkasteel

Na maanden thuis te hebben moeten zitten, trekt het sociale leven zich stilaan weer op gang. In Deurne begint dat met een koers en een rommelmarkt.

RoyalAntwerp Bicycle Club organiseert op 4 juli de 2-districtenpijl. Een wielerwedstrijd die vertrekt in Ekeren en na een traject in Deurne-Noord zijn finish kent in de Boshovestraat. Het wordt een dag vol koers waar winkelvereniging Gallifort graag extra nevenactiviteiten rond organiseert. Een feestelijke rommelmarkt in het eerste deel van de Gallifortlei met eet- en drankkraampjes. Ook de lokale ondernemers uit Deurne zullen aanwezig zijn. Aan de kruising Gallifortlei en Palinckstraat is er een optreden en ook voor de kleinsten zal er een springkasteel zijn ter hoogte van de Plankenbergstraat.

Wie graag wil meedoen als standhouder kan zich inschrijven op de website: https://www.gallifortlei.be/rommelmarkt/ Let op: de plaatsen zijn beperkt. Een standplek kost 15,00 euro voor 3 meter. Om social distance te bewaren zijn standplaatsen minimum 3m lang (variabele) op 2,5m diep (vaste waarde). Zie ook: www.gallifortlei.be/regels-rommelmarkt-gallifortlei/

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Rain
06:3320:48 CEST
Feels like: 1°C
Wind: 19km/h NNW
Humidity: 82%
Pressure: 1022.69mbar
UV index: 0

(advertenties)