Select Page

Verjaardagsfeest voor jarig Rivierenhof

Verjaardagsfeest voor jarig Rivierenhof

Nu zondag 11 juni is het van 12 tot 18 u. feest! Het Provinciaal Groendomein Rivierenhof bestaat 100 jaar en dat viert het park met een feestpicknick tijdens het Rozenfeest.

  1. Picknick

Het feest wordt om 12 u. afgetrapt met een feestpicknick op de feestweide tegenover de kinderboerderij. Breng je eigen picknick mee of koop lekkers bij verschillende foodtrucks. Dorst gekregen van het feesten? Kom iets drinken in de rozenbar in de Rozentuin of geniet van de sfeer op het terras aan de kinderboerderij. Ook in de verkeerstuin vind je iets voor de kleine honger of grote dorst.

Dompel je je graag onder in de stijl van weleer? Kleed je feestelijk op met een leuke toets uit de afgelopen 100 jaar. Leg je mooie kostuum vast in een nostalgische photobooth.

  1. Deel je verjaardagswens in een groot natuurkunstwerk

Om 12.30 uur wordt een metershoog kunstwerk uit wilgentakken ter ere van het 100-jarig bestaan van het park onthuld. Bezoekers mogen verjaardagswensen voor het Rivierenhof op een kaartje schrijven en tussen de wilgentakken steken. Het kunstwerk krijgt later een definitieve plek in het park.

  1. Rozenwandelingen

Volg één van de gegidste rozenwandelingen in de Rozentuin of struin tussen de vele kraampjes met rozen, planten en rozenproducten op de dreef. Stem jouw favoriete roos uit de Rozentuin tot de ‘Publiekslieveling Rozentuin Rivierenhof’.

  1. Activiteiten

Op de feestweide tegenover de kinderboerderij vind je niet alleen eten, maar ook heel wat leuke activiteiten. Speel een volksspel van vroeger, kom retro fietsen bewonderen of laat een (tijdelijke) vintage tattoo zetten. Luister naar een vertelling in de Rozentuin of kom genieten tussen de dieren op de kinderboerderij.

  1. Nog meer kunst

Kunst in alle vormen en maten in de verkeerstuin. De jongste bezoekers kunnen zichzelf laten omtoveren tot een kunstwerk door een schminkster of halen de kunstenaar in zichzelf naar boven tijdens een knutselworkshop. De iets oudere bezoeker (16+) kan deelnemen aan een workshop bloembinden. Schrijf je vooraf in via www.100jaarrivierenhof.be . In de Rozentuin tonen kunstenaars hun schilderkunsten.

  1. Muziek

Geniet tijdens het feestgedruis van een streepje muziek. Musicdream Dixie- Jazz- & Streetband zet de sfeer goed in op de feestweide. De Colby band zorgt voor swingende jive muziek en neemt ook dansers mee. Peter Verberckmoes speelt lichte jazz en lounge muziek in de Rozentuin.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Showers in the Vicinity
06:3720:45 CEST
Feels like: 5°C
Wind: 21km/h WSW
Humidity: 94%
Pressure: 1011.51mbar
UV index: 0

(advertenties)