Select Page

Winkel moet een maand dicht wegens drughandel

Winkel moet een maand dicht wegens drughandel

Het college van burgemeester en schepenen van de stad Antwerpen heeft in de Ter Rivierenlaan een winkel verzegeld. De zaak blijft gedurende een maand gesloten wegens illegale feiten.

Tijdens een gecoördineerde actie troffen de politie en de dienst Douane verdovende middelen aan in een dagwinkel in de Ter Rivierenlaan. De vaststellingen van de politie wijzen erop dat in de inrichting herhaaldelijk illegale activiteiten plaatsvinden die te maken hebben met verkoop, aflevering of het vergemakkelijken van het gebruik van drugs. Dit heeft een negatieve impact op de buurt, wat nog versterkt wordt door de aanwezigheid van verschillende scholen. Hierdoor wordt ook de schoolgaande jeugd met deze praktijken geconfronteerd. De aanwezigheid van deze zaak zorgt voor een duidelijk gevaar voor verstoring van de openbare orde en veiligheid.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
10°
Mostly Cloudy
06:3520:47 CEST
Feels like: 6°C
Wind: 29km/h NW
Humidity: 66%
Pressure: 1023.71mbar
UV index: 2

(advertenties)