Select Page

Controle garages

Controle garages

De wijkteams van de Unolaan organiseerden dinsdag een controleactie met de dienst Milieu en controleurs van de RVA. Er werden specifiek 5 garages gecontroleerd op het vlak van tewerkstelling en milieu. In drie garages werden er inbreuken rond tewerkstelling vastgesteld, ook de milieudienst schreef 3 vermaningen uit.

In 1 garage liet de stockage van olie te wensen over. 1 werknemer bleek illegaal in ons land te zijn. Verschillende voertuigen in de garage beschikten niet over de nodige papieren. Ook het gebouw waarin de garage gelegen was voldeed niet aan de geldende veiligheidsnormen. De garage werd omwille van de verschillende inbreuken verzegeld.

 

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Sunny
06:4520:38 CEST
Feels like: 5°C
Wind: 16km/h SW
Humidity: 83%
Pressure: 1012.19mbar
UV index: 0

(advertenties)