Select Page

Fietsers door dronken voerder neergemaaid

Fietsers door dronken voerder neergemaaid

Gisteravond zijn twee fietsers aangereden op het fietspad van de Noordersingel. De vermoedelijke dader pleegde vluchtmisdrijf maar werd wat later teruggevonden in Deurne.

Een chauffeur die gisteravond van de Turnhoutsebaan uit Deurne kwam en de Noordersingel wilde opdraaien miste zijn bocht en kwam op het fietspad terecht. Hij maaide daarbij twee fietsers van 46 en 50 jaar neer. De automobilist stopte niet maar reed snel weg. Getuigen konden echter  voldoende informatie geven zodat de politie erg snel de vermoedelijke dader te pakken kreeg. De man in kwestie (43) had zijn wagen, een zwarte BMW, in een garage aan de Frank Craeybeckxlaan geparkeerd. Hij had een lekke band en zijn voorruit was beschadigd. De verdachte had bovendien teveel alcohol gedronken en testte positief.

De beide slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Ze zijn zwaar gewond maar verkeren niet meer in levensgevaar.

Foto boven: Het gebouw waar de wagen werd teruggevonden.

Foto onder: Het kruispunt waar het ongeval plaats vond.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
15°
Rain
05:4221:35 CEST
Feels like: 15°C
Wind: 6km/h WNW
Humidity: 93%
Pressure: 1006.43mbar
UV index: 0

(advertenties)