Select Page

Jongeren lanceren horecatocht

Jongeren lanceren horecatocht

Nu de horeca weer gedeeltelijk open mag, organiseren de N-VA jongeren een ‘horecatocht’. Als bijdrage aan de heropleving van de lokale café’s en restaurants, brasseries en bars. En om de Deurnenaar terug naar de Deurnese horeca te lokken.

Mede-initiatiefnemer en districtsraadslid Alain Hoeckx geeft meer uitleg: “Met een horecatocht, een kroegentocht maar voor meer dan alleen kroegen, zetten we enkele brasseries en restaurants, bars en café’s in de kijker. We hebben bewust gekozen voor een mix aan gevestigde en nieuwe zaken.” De jongeren kozen voor bierviltjes om hun actie te verspreiden. Hoeckx: “Op de bierviltjes staat een QR-code die kan worden gescand en die dan een link geeft naar de horecatocht. Met categorieën als ‘innerlijke mens versterken’, ‘bier hier!’ en ‘w’gaan wijnen’ is er voor ieders wat wils.”

“Nu de vaccinatie op gang komt zullen we weer meer genieten van lokale cultuur en horeca.” vult Jorge Gonzales, voorzitter van de N-VA jongeren er aan toe: “De horeca is een intrinsiek onderdeel van de lokale economie. Het zorgt voor een gemeenschapsgevoel, creëert werkgelegenheid en zorgt voor talrijke leuke momenten met vrienden en familie. Met dit initiatief willen wij de Deurnese  ondernemingen terug op de kaart zetten.” De jongerenvoorzitter voegt er nog aan toe dat ze een selectie hebben gemaakt van het horecagebeuren in Deurne. Maar ze willen uiteraard dat alle zaken in Deurne de steun van de hele bevolking krijgen.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Showers in the Vicinity
06:3720:45 CEST
Feels like: 5°C
Wind: 21km/h WSW
Humidity: 94%
Pressure: 1011.51mbar
UV index: 0

(advertenties)