Select Page

Verkeersactie in Deurne

Verkeersactie in Deurne

Het verkeersondersteuningsteam van de regio Oost controleerde heel het weekeinde op veelvoorkomende klachten in Deurne.

De politieagenten controleerden op foutparkeren op plaatsen voorbehouden voor mindervaliden en misbruik van de parkeerkaart. Ook werd er actief gezocht naar wagens en vrachtwagens die fietspaden en voetpaden blokkeerden.

Er werden in de loop van het weekeinde 142 voorbehouden parkeerplaatsen gecontroleerd, niemand stond fout geparkeerd! Drie bestelwagens die een voet- of fietspad blokkeerden werden wel beboet. Op minder dan een uur tijd negeerden tien bestuurders het verbodsbord C3 in de Dordrechtlaan. Een onverzekerd voertuig werd in beslag genomen. In totaal werden bijna 150 boetes uitgeschreven voor de verschillende verkeersovertredingen.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Showers in the Vicinity
06:3720:45 CEST
Feels like: 5°C
Wind: 21km/h WSW
Humidity: 94%
Pressure: 1011.51mbar
UV index: 0

(advertenties)