Select Page

Een chocolade hart als steun

Een chocolade hart als steun

Gezinszorg Villers vzw verrast alle medewerkers met een letterlijk hart onder de riem. Een hart van chocolade, weliswaar.

Gezinszorg Villers biedt thuiszorg, waaronder kraamzorg, gezinszorg, ouderenzorg en poetshulp, aan vanuit regionale wijkhuizen in Antwerpen en biedt eveneens opleidingen tot verzorgende en zorgkundige aan. De organisatie heeft ook een wijkhuis in Deurne, in de Louis Van Craenstraat 18. Het is de uitvalsbasis van zorgverstrekkers die in Deurne en omstreken werken.

Vanaf gisteren deelt Gezinszorg Villers 448 paasharten uit aan al haar medewerkers. Communicatieverantwoordelijke Kim Rietjens legt uit waarom: “Dit om onze verzorgenden, poetshulpen, huishoudhulpen en bedienden letterlijk een hart onder de riem te steken, voor alle inspanningen die ze de voorbije maanden hebben geleverd. Want ook onze zorgende handen verdienen de nodige erkenning tijdens deze crisisperiode. Deze traktatie sluit aan bij de visie die we al jaar en dag met ons meedragen: ‘warme zorg met een menselijk gelaat, met oog en respect voor ieders behoeften en wensen’.”

Gezinszorg Villers werkt hiervoor samen met Iluigi, een lokale handelaar uit ’s Gravenwezel. De Villers-cadeaubox bevat een melkchocolade hart gevuld met 12 ambachtelijke olijfoliepralines.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Sunny
06:4520:38 CEST
Feels like: 5°C
Wind: 16km/h SW
Humidity: 83%
Pressure: 1012.19mbar
UV index: 0

(advertenties)