Select Page

Brand bij bijna 100-jarige man

Brand bij bijna 100-jarige man

Deze ochtend kraaide de rode haan bij een bijna 100-jarige man. Gelukkig bleef de brand beperkt tot voornamelijk rookschade.

Al vroeg op deze zondagochtend werden de bewoners van de Edward van Steenbergenlaan opgeschrikt. Bij de buurman in nr. 31 was brand uitgebroken. Districtsschepen Freddy Lorent (O-VLD) woont in deze straat. Hij zag het allemaal gebeuren. Lorent: “Er was vooral veel rookontwikkeling. Gelukkig was bewoner Jos Van Geel op tijd buiten. De man zal in augustus zijn 100ste verjaardag vieren.”

Marie De Clercq, woordvoerster van de brandweer Antwerpen, brengt het relaas: “Het ging om een beperkte keukenbrand met heel veel rookontwikkeling. De brandhaard was vlug gevonden en snel onder controle. De brandweerlui hebben vervolgens het huis grondig geventileerd. De bewoner is inderdaad tijdig kunnen ontkomen.”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Sunny
06:4520:38 CEST
Feels like: 5°C
Wind: 16km/h SW
Humidity: 83%
Pressure: 1012.19mbar
UV index: 0

(advertenties)