Select Page

Gevaarlijke verkeerssituatie is ontmijnd

Gevaarlijke verkeerssituatie is ontmijnd

Maatregelen zijn getroffen om een gevaarlijke verkeerssituatie aan de Ten Eekhovelei te ontmijnen. Districtsraadslid Giuliana Chirinos (Groen) reageert opgelucht.

Mensen die van het Ringfietspad naar de Ten Eechovelei, ter hoogte van het speeltuintje, kwamen gereden, werden vaak geconfronteerd met auto’s of vrachtwagens die in de weg stonden of het zicht beperkten. Districtsraadslid Giuliana Chirinos (Groen) had hierover al verscheidene malen vragen gesteld aan het districtsbestuur. Raadslid Chirinos: “Al meer dan een jaar geleden werden mij snelle maatregelen beloofd. Er zouden betonblokken worden geplaatst in afwachting van een definitieve oplossing.” Maar de administratieve molens malen langzaam. Gisteren zijn dan uiteindelijk de blokken geplaatst. Giuliana Chirinos is tevreden: “Het parkeren van al dan niet grote voertuigen wordt belemmerd en de zichtbaarheid van zwakke weggebruikers verhoogd. Nu is het wachten op structurele maatregelen om de verkeersveiligheid te verbeteren door onder meer een veilige oversteek voor fietsers en voetgangers.”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Fair
06:4520:38 CEST
Feels like: 6°C
Wind: 19km/h SSW
Humidity: 81%
Pressure: 1011.51mbar
UV index: 0

(advertenties)