Select Page

Figuranten gezocht voor fotoshoot

Figuranten gezocht voor fotoshoot

Voor fotoborden in het Rivierenhof zoeken de parkmedewerkers buurtbewoners uit de omgeving van het park. De borden zullen in het park geplaatst worden voor de campagne ‘Proper Park’. Specifiek zoeken de medewerkers volgende profielen:

  1. Ouder koppel (65+)
  2. Gezin met kinderen (-12 jaar)
  3. Vriendengroepje (16-26 jaar

De fotoshoot zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen. Shootdata is woensdag 24 maart. Shootlocatie: Rivierenhof, Deurne. Gebruik = fotoborden in het Rivierenhof, sociale media, gedrukte media. Alle uiterlijkheden, achtergronden, etc zijn welkom. Bij deelname ontvang je een mooie foto van jezelf, gemaakt door een professionele fotograaf.

Heb je interesse of tips, mail dan voor vrijdag 19 maart 15u: een paar recente foto’s van jezelf en van je partner/kinderen/vriendengroep, leeftijd(en), woonplaats en je beschikbaarheid op woensdag 24 maart naar renee.beerens@provincieantwerpen.be met het onderwerp “fotoshoot Proper Park”.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Showers in the Vicinity
06:3720:45 CEST
Feels like: 5°C
Wind: 21km/h WSW
Humidity: 94%
Pressure: 1011.51mbar
UV index: 0

(advertenties)