Select Page

Post wordt ontruimd na alarm

Post wordt ontruimd na alarm

Deze ochtend moesten de medewerkers van het postkantoor aan de Gallifortlei het gebouw ijlings verlaten. Er was een gaslucht waargenomen.

Grote opschudding deze ochtend aan het kantoor van bpost op de Gallifortlei. Bedienden meenden een gaslucht waar te nemen. De hulpdiensten werden ingelicht en brandweer en politie kwamen snel ter plaatse. De straat werd afgesloten en iedereen moest het gebouw verlaten en op een veilige afstand wachten. Gelukkig scheen de zon en was het aangenaam van temperatuur. Een gespecialiseerde hulpverstrekker trok het gebouw binnen. Marie De Clercq, woordvoerder van de Antwerpse brandweer, geeft een relaas: “De onderzoeker zocht naar een vermeend gaslek. Uiteindelijk bleek de geur vanuit een pakket te komen. En dat bevatte vogelzaad. De geur was zo sterk dat het voor verwarring zorgde.” Even later konden de personeelsleden terug aan de slag.

(Foto: Rik Van Malder)

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
19°
Partly Cloudy
05:4021:38 CEST
Feels like: 19°C
Wind: 14km/h SW
Humidity: 64%
Pressure: 1014.56mbar
UV index: 4

(advertenties)