Select Page

Dronken bestuurder richt ravage aan

Dronken bestuurder richt ravage aan

Een dronken bestuurder veroorzaakte een schroothoop in Deurne Noord.

In de nacht van zaterdag op zondag, omstreeks 4.30 uur, gebeurde er een spectaculair verkeersongeval in de Tweemontstraat waarbij 7 wagens betrokken geraakten. De 31-jarige bestuurder van een BMW M2 verloor er de controle over het stuur en reed twee geparkeerde wagens aan de linkerzijde van de straat aan. Daarop knalde hij tegen een derde geparkeerde auto aan de linkerzijde, die door de impact ook nog eens de twee wagens ervoor beschadigde. Vervolgens ging de BMW naar de rechterkant van de weg en belandde daar tegen een vierde geparkeerde wagen. De BMW zelf was niet meer rijvaardig en kwam ter hoogte van de Van Amstelstraat tot stilstand. De bestuurder uit Sint-Niklaas werd voor verzorging van lichte verwondingen naar het Jan Palfijnziekenhuis gebracht. Hij blies positief en zijn rijbewijs werd met onmiddellijke ingang voor 15 dagen ingetrokken.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
18°
Partly Cloudy
05:4621:50 CEST
Feels like: 17°C
Wind: 18km/h SW
Humidity: 80%
Pressure: 1014.22mbar
UV index: 0

(advertenties)