Select Page

Brandweer rukt uit voor een keukenbrand

Brandweer rukt uit voor een keukenbrand

Vandaag brak er brand uit op de Bisschoppenhoflaan. Drie mensen werden naar het ziekenhuis overgebracht. Gelukkig zonder al te erge gevolgen.

Omstreeks 18 u. werd de brandweer opgeroepen voor een brand in een appartementsgebouw op de Bisschoppenhoflaan. Toen de spuitgasten aankwamen, krinkelde de rook al volop uit het brandende appartement. Zo’n twintig minuten later was het vuur bedwongen. Jasmien O, woordvoerder van de bandweer gaf een stand van zaken: “De keuken is uitgebrand. Ook de onderliggende etage heeft rookschade. De brandweer heeft eveneens gezorgd voor voldoende ventilatie in het gebouw na de brand.” Drie bewoners, een vrouw en haar twee kinderen, werden naar het ziekenhuis gevoerd omdat ze teveel rook hadden ingeademd.” De woonst werd onbewoonbaar verklaard, voor de bewoners werd opvang voor de nacht geregeld.

(Foto: Rik Van Malder)

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Fair
06:4520:38 CEST
Feels like: 6°C
Wind: 19km/h SSW
Humidity: 81%
Pressure: 1011.51mbar
UV index: 0

(advertenties)