Select Page

Nieuw project: cycling @ The Park

Nieuw project: cycling @ The Park

@The Park in het Boekenbergpark start met een nieuw project: Park Cycling @Home & Live. @Home spinnen wordt mogelijk op 3 verschillende manieren. Bedrijfsleider en lesgeefster Didi Yordanova geeft meer uitleg.

  1. De “OwnBike-Cycling@Home”-beurtenkaart

Didi Yordanova: “U spint (live of uitgesteld) met uw eigen hometrainer, racefiets, spinningbike,… en uiteraard 100 % op eigen verantwoordelijkheid. Hetzelfde geldt voor eenieder die jij met je beurtenkaart laat spinnen thuis.”

  1. De“ATP-Cycling@Home”- beurtenkaart

Didi Yordanova: “U spint (live of uitgesteld) met een @The Park Schwinn Spinningbike (beperkt aantal beschikbaar!!), 100 % op eigen verantwoordelijkheid. Hetzelfde geldt voor eenieder die je op onze bikes laat meespinnen thuis.”

  1. De“ATP-Cycling-Live!”- beurtenkaart

Didi Yordanova: “U spint, samen met de coach,  live met een steeds voor jou gereserveerde ATP-Schwinn Spinningbike.”

De sportieve vrouw voegt er nog aan toe: “Geen probleem als u deze beurtenkaart deelt met één of meerdere cyclingvrienden, maar je regelt wel zelf de beurtrol op jullie “vaste” bike. We mogen (voorlopig) slechts 3 sportievelingen toelaten op ons terras, dus… slechts 3 bikes beschikbaar, dus… slechts 3 “ATP-Cycling-Live!”-beurtenkaarten.

Meer info: www.the-park.be

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Rain
06:4320:40 CEST
Feels like: 6°C
Wind: 24km/h WNW
Humidity: 81%
Pressure: 1007.45mbar
UV index: 2

(advertenties)