Select Page

Ontsnapte kangoeroe is teruggevonden

Ontsnapte kangoeroe is teruggevonden

In de lente van dit jaar werd in Deurne Oost enkele keren een kangoeroe opgemerkt. Het beestje liet zich echter niet vangen. Helaas heeft de kangoeroe niet zo heel lang van zijn vrijheid kunnen genieten.

In mei spotten buren in Deurne Oost een kangoeroe. Lotte Van de Werf van cohousing De Zwarte Arend getuigt: “De wallaby huppelde vrolijk door onze tuin.” De politie deed een poging om de kangoeroe te vangen. Zelfs het snelleresponsteam kwam een handje helpen en de technische bijstand zakte af met een vangnet. Maar het dier was de politie te vlug af. Nu is de kangoeroe teruggevonden. Als is het een verhaal zonder ‘happy end’.

Lotte Van de Werf: “Tijdens het verjaardagsfeestje van mijn dochter in het voorbije weekeinde deden de kinderen in onze achtertuin de droeve en ook spannende ontdekking van het skelet van de jammerlijk overleden wallaby. We verzamelde alle stukjes skelet en zelfs wat pels. Al bij al een bijzonder avontuur en toch ook een bijzonder nieuwtje voor Deurne.”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
18°
Partly Cloudy
05:4621:50 CEST
Feels like: 17°C
Wind: 18km/h SW
Humidity: 80%
Pressure: 1014.22mbar
UV index: 0

(advertenties)