Select Page

Fietsster even in levensgevaar na aanrijding

Fietsster even in levensgevaar na aanrijding

Een ongeval waarin een auto en een fiets betrokken waren, kostte haast het leven aan de fietsster.

Vrijdagmiddag, omstreeks 11.30 uur, gebeurde er op het kruispunt van Eksterlaar met de August van Putlei een verkeersongeval waarbij een wagen een fietsster betrokken waren. Het ongeval gebeurde op het moment dat de autobestuurder op het kruispunt linksaf draaide. De fietsster, een 69-jarige vrouw uit Boechout, reed frontaal de wagen aan en kwam hierdoor kwalijk ten val en verloor het bewustzijn. Ze werd in levensgevaar naar het UZA gebracht, waar haar toestand verbeterde. De vrouw werd opgenomen in het ziekenhuis. De 86-jarige bestuurder van de wagen uit Deurne en zijn passagier kwamen er met de schrik vanaf. De juiste omstandigheden van het ongeval worden onderzocht.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
17°
Mostly Cloudy
05:4021:38 CEST
Feels like: 17°C
Wind: 11km/h WNW
Humidity: 70%
Pressure: 1015.24mbar
UV index: 1

(advertenties)