Select Page

Deurnese cartoonist haalt nationale pers

Deurnese cartoonist haalt nationale pers

Eva de Wolf uit Deurne begon in volle lockdown periode in de lente cartoons te tekenen. En dat is ze sindsdien onverdroten blijven doen.

We schreven het hier al eerder, in Eva De Wolf blijkt een niet onverdienstelijke cartoonist te schuilen. Elke dag maakt zij een tekening die corona gerelateerd is. Cartoons die geestig en gevat zijn. En dat vinden vele andere mensen ook want duizenden mensen volgen haar op facebook en Twitter. Bij een van haar laatste tekeningetjes heeft ze ook een poëtisch tekstje geschreven. Dat in ondertussen door ruim 1 miljoen mensen bekeken. Er is ook al een Engelstalige versie. En daar stopt het niet bij. Vandaag heeft Het Laatste Nieuws haar tekening en gedicht op haar laatste pagina gezet. Met als bijhorende boodschap: “Je kan deze prent uitknippen en voor je raam hangen. Om te tonen dat je solidair bent. Om te tonen dat je de coronamaatregelen respecteert.”

Je kan de poster ook bestellen bij Eva de Wolf en aan het raam hangen om te tonen dat jij jezelf en anderen beschermt door in je kot te blijven: https://www.evadewolf.be/product/2592630/raamposter-a3-voor-jou-blijf-ik-thuis?fbclid=IwAR3i4S0LF5XMWmtYxYWcv-U0Qn7BKdJ_VDbbfJ4ZhEot27t_Pz0YhAoeymo

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
13°
Rain Shower
05:3521:43 CEST
Feels like: 12°C
Wind: 11km/h SW
Humidity: 85%
Pressure: 1016.93mbar
UV index: 0

(advertenties)