Select Page

Verhalen voor volwassenen: nocturne in Rivierenhof

Verhalen voor volwassenen: nocturne in Rivierenhof

De eerste generatie kinderen die in het vertelhuisje in het Rivierenhof naar verhalen kwam luisteren is inmiddels zelf volwassen. Ook de vertelkunst is mee gegroeid. Dankzij storytelling genieten nu ook volwassenen van verteloptredens en verhalenfestivals.

Eigenzinnig fris, vol verrassing en humor toveren de Vlaamse topvertellers Veerle Ernalsteen en Tom Van Mieghem op zaterdag 21 september  in het Rivierenhof een avond vol parels van verhalen bijéén. Volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar kunnen hun plaatsje online reserveren vanaf 2 september.

Reserveer en kom op tijd

Reserveren kan op www.eventbrite.be > Verhalen Nocturne. De verhalennocturne verwacht je dan op zaterdag 21 september om 20u met jouw online reservering aan het festivalterrein in de omgeving van het Sprookjeshuis Rivierenhof, ter hoogte van de Parkweg / Jezuïetendreef in 2100 Deurne. Ter plaatse betaal je cash € 5,00 p.p. na vertoon van jouw Eventbrite-reservering. Niet betaalde gereserveerde tickets worden 15 minuten voor aanvang te koop aangeboden aan personen op de wachtlijst.

Foto: Veerle Ernalsteen

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
15°
Rain
05:4221:35 CEST
Feels like: 15°C
Wind: 6km/h WNW
Humidity: 93%
Pressure: 1006.43mbar
UV index: 0

(advertenties)