Select Page

Brandkraan omver gereden

Brandkraan omver gereden

Voor de tijdelijke school aan de Alfons Schneiderlaan is een brandkraan omver gereden.

Op de hondenweide aan de Alfons Schneiderlaan is met containers een tijdelijke school opgetrokken. Aan de ingang is een brandkraan omver gelegd. Een brandkraan is een aftappunt bedoeld voor de brandweer. Voorbijganger François Verstraelen merkte het op: “De kraan stond op de stoep en er is geen verlaagde boordrand. Gezien de stevigheid van de kraan moet daar met kracht zijn tegen aangereden. Zelfs enkele bouten waren uit de grond gerukt.” Verstraelen vermoedt dat iemand daar heeft willen parkeren en achteruit op de stoep is gereden. De attente burger vulde een meldingskaart in voor het district.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
13°
Cloudy
05:4221:53 CEST
Feels like: 12°C
Wind: 16km/h SW
Humidity: 91%
Pressure: 1012.53mbar
UV index: 0

(advertenties)