Select Page

Jongere steekt trui in brand

Jongere steekt trui in brand

Het wijkteam van de Unolaan trok zaterdag Deurne Noord in voor een actie tegen algemene overlast.

Ze troffen al snel een persoon aan die geseind stond voor vrijheidsbeneming. Hij kon na verhoor beschikken. Via het cameranetwerk kon de politie zien hoe een jongen van 15 jaar een trui aan een afsluiting in brand stak met een aansteker. De politie nam de jongeman mee naar het kantoor waar zijn ouders hem konden ophalen en een GAS-boete in ontvangst namen. Tijdens het toezicht werd ook een groepje jongeren gecontroleerd waarbij één iemand in het bezit was van cannabis. Er volgde een onmiddellijke minnelijke schikking van 75 euro en de drugs werden in beslag genomen. De politie stelde ook verschillende verkeersovertredingen vast. En ook bij deze actie is iemand betrapt die aan het sluikstorten was. Tot slot mag ook een spuwer zich aan een GAS-boete verwachten.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:3521:43 CEST
Feels like: 13°C
Wind: 13km/h SW
Humidity: 81%
Pressure: 1016.93mbar
UV index: 1

(advertenties)