Select Page

Kies mee voor de beste, vriendelijkste, leukste, … ondernemer

Kies mee voor de beste, vriendelijkste, leukste, … ondernemer

Deurne telt veel zelfstandige ondernemers. Die hebben een aantal eigenschappen gemeen met elkaar: vriendelijkheid, vakmanschap, professionaliteit, gezelligheid en leuke medewerkers. Nu willen de Lokale Economieraad Deurne (LERD) en het District Deurne de lokale handelaars een steuntje in de rug geven.

Voorzitter van de LERD, Amand Huylebroeck geeft tekst en uitleg: “De lokale ondernemers hadden het de afgelopen maanden niet makkelijk. Nu ook de Bevrijdingsfeesten niet konden doorgaan, is het tijd om hen een hart onder de riem te steken, met KopenInDeurne. Samen kopen we lokaal én genieten we voluit. Het hele district bouwt mee aan een stevige plaatselijke economie.”

KopenInDeurne.be is een website die plaatselijke bedrijven ondersteunt. Deze website organiseert nu de verkiezing van de beste bedrijven. Klanten kunnen tot 15 november op www.KopeninDeurne.be stemmen op hun favoriete zaak in één van 5 vooropgestelde categorieën. Iedereen die een stem uitbrengt maakt zelf kans op een prijzenpakket van meer dan 2500 euro. Daarnaast zorgen de winkels en ondernemers in Deurne voor promo’s waarmee ze dit initiatief mee ondersteunen.

De 5 categorieën zijn:

  • De vriendelijkste winkel van Deurne
  • De beste vakman/vrouw van Deurne
  • De meest professionele dienstverlener van Deurne
  • De gezelligste horecazaak van Deurne
  • Het leukste team werknemers van Deurne

De wedstrijdpagina vind je hier: https://www.lokaleeconomieraaddeurne.be/stemmen-wedstrijd/

Foto: Leden van de LERD (vlnr): Benny Van Loon, Didi Yordanova, Bruno Van De Poel en Amand Huylebroeck.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
19°
Partly Cloudy
05:4021:38 CEST
Feels like: 19°C
Wind: 10km/h WSW
Humidity: 66%
Pressure: 1014.9mbar
UV index: 3

(advertenties)