Select Page

Afwerking van het kruispunt Vosstraat-Luchthavenlei

Afwerking van het kruispunt Vosstraat-Luchthavenlei

Het kruispunt van de Vosstraat en de Luchthavenlei werd twee jaar geleden overzichtelijker ingericht. Nu volgt de afwerking.

Het grasveld op het kruispunt Vosstraat en de Luchthavenlei, voor de vestiging van de Aldi, krijgt een opknapbeurt. Het grindgazon wordt vernieuwd en het grasveld opnieuw ingezaaid. Het district plaatst ook paaltjes om foutparkeren tegen te gaan. De werken starten in september. Na afloop blijft het grasveld zes weken afgesloten om het ingezaaide gras optimale groeikansen te geven.

Maar hoe zit het nu met de aangekondigde wadi? Een vraag voor districtsschepen Freddy Lorent (O-VLD), bevoegd voor onder meer publieke ruimte. Lorent: “Er wordt inderdaad een wadi aangelegd. Maar het wordt wel eentje die slechts licht glooiend zal zijn.” Een wadi is een soort van greppel, bedoeld om het regenwater kans te geven in de grond te dringen.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
16°
Partly Cloudy
05:3921:39 CEST
Feels like: 16°C
Wind: 5km/h N
Humidity: 80%
Pressure: 1018.96mbar
UV index: 3

(advertenties)