Select Page

Groot aantal flessen lachgas in beslag genomen

Groot aantal flessen lachgas in beslag genomen

Zondagavond verwittigde een getuige de politie omdat hij verdachte zaken had opgemerkt in de Belcrownlaan.

Ter plaatse kon de politie vaststellen dat er een groot aantal flessen lachgas werden overgeladen vanuit een kleine vrachtwagen met Nederlandse nummerplaat in een personenwagen. De drie inzittenden van de wagen (20, 18 en 18) moesten toegeven dat ze de flessen aankochten om te consumeren. In totaal ging het om 57 flessen, deze werden in beslag genomen. De bestuurder kon aan de hand van enkele documenten vermijden dat zijn lading in beslag werd genomen. Hij diende wel 2400 euro boete te betalen omwille van verschillende inbreuken.

Opmerkelijk was dat er tijdens de controle verschillende personen de plaats passeerden die geen logische verklaring voor hun aanwezigheid konden geven. Vermoedelijk waren zij ook van plan om ter plaatse lachgas aan te kopen.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
16°
Rain
05:2622:01 CEST
Feels like: 16°C
Wind: 11km/h N
Humidity: 92%
Pressure: 1012.87mbar
UV index: 0

(advertenties)