Select Page

Zware aanrijding Binnensingel

Zware aanrijding Binnensingel

Het gebeurde niet in Deurne maar het is akelig om een aangereden fietser als een hoopje ellende op de grond te zien liggen. Laat dit een waarschuwing zijn om toch steeds waakzaam te zijn in het verkeer. En vooral, respecteer de verkeerslichten.

Gisteravond is een fietser van 65 jaar zwaargewond geraakt bij een ongeval op de Binnensingel. Vermoedelijk is hij door het rode licht gereden. Een wagen reed over de Binnensingel in de richting van de oprit van de snelweg. Ter hoogte van het kruispunt met de Zurenborgbrug staken plots twee fietsers over, van de Pretoriastraat in de richting van de Zurenborgbrug. De vrouw trachtte een aanrijding te vermijden, maar kon niet voorkomen dat ze de laatste van de twee fietsers raakte. Er werd meteen gespecialiseerd medisch personeel aangestuurd. Na de nodige zorgen toegediend te hebben, werd de man in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Al die tijd was het kruispunt afgesloten zodat de medische diensten zich in alle veiligheid over het slachtoffer konden ontfermen en omdat de politie het onderzoek wilde voeren naar de omstandigheden van het ongeval. De bestuurster van de wagen is een vrouw van 67 jaar. Zij was erg aangedaan door het ongeluk en werd voor controle en opvang naar het ziekenhuis gebracht. Ze kreeg, net als de familieleden van de zwaargewonde, slachtofferzorg van de politie aangeboden.

UPDATE

Het slachtoffer, Walter Van Ael (65), heeft het ongeval helaas niet overleefd. Hij woonde in de buurt van Te Boelaerpark.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
17°
Mostly Cloudy
05:4021:38 CEST
Feels like: 17°C
Wind: 11km/h WNW
Humidity: 70%
Pressure: 1015.24mbar
UV index: 1

(advertenties)