Select Page

Brug afgesloten wegens gevaar

Brug afgesloten wegens gevaar

De brug aan het openluchtzwembad in Boekenbergpark is afgesloten voor wandelaars. Er hangt een bordje aan met de tekst ‘Deze brug is onveilig. Geen doorgang.”

De brug die in het Boekenbergpark van de Chinese pagode langs het openluchtbad naar de kleedkamers en sanitair blok leidt, is gisteren plots afgesloten. Voor de regelmatige gebruikers was het niet echt een verrassing. Op de sociale media werd het afsluiten becommentarieerd en een aantal reacties wezen op losliggende planken en ontbrekende schroeven. Districtsburgemeester Tjerk Sekeris (N-VA) is bevoegd voor de veiligheid en hij bevestigt de vermoedens: “Er staken een aantal schroeven door de planken. Maar bij nader toezicht bleek dat herstelling niet zomaar mogelijk was. Een aantal planken zijn zo rot als snot. Dus moet de hele constructie worden gescreend.” De districtsburgemeester hoopt dat de brug prioritair zal worden behandeld. Het zwemmen zelf kan ongehinderd verder gaan.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
16°
Rain
05:2622:01 CEST
Feels like: 16°C
Wind: 11km/h N
Humidity: 92%
Pressure: 1012.87mbar
UV index: 0

(advertenties)