Select Page

CARA-Oké

CARA-Oké

De keti’s en aspiranten van Chiro Frelus nodigen feestvieders deze zaterdag uit voor de tweede editie van CARA-Oké, een karaoke avond met veel Cara.  

Groepsleidster Anke Van de Walle geeft meer uitleg: “Na een geslaagde eerste editie, zijn we helemaal terug. Het is weer tijd om bright te shinen like a diamond zoals Rihanna het zei en de pannen van het dak te zingen op Chiro Frelus. Dit jaar zijn er ook weer frisse Cara’s te koop aan democratische prijzen. Voor de mensen die geen fan zijn van Cara voorzien we ook andere alcoholische en niet-alcoholische dranken, dus je hebt geen enkele reden om thuis te blijven.”

De groepleidster gaat gedreven verder: “Omdat we weten dat niet iedereen toonvast zingt vragen we een kleine schadevergoeding in de vorm van €2 inkom. Chiro Frelus makes money moves net zoals Cardi B en dit voor de Keti & Aspiranten kas.” En dan spreekt Anke Van de Walle de onsterfelijke woorden uit: “Be there or be ne sukkeleir.”

CARA-Oké, Coeveltstraat 13 te Deurne. Op zaterdag 14 maart om 21 u.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
23°
Partly Cloudy
05:4721:49 CEST
Feels like: 23°C
Wind: 13km/h WNW
Humidity: 56%
Pressure: 1021mbar
UV index: 5

(advertenties)