Select Page

Wat vinden klanten van mondmaskers?

Wat vinden klanten van mondmaskers?

Vandaag streek aan bakkerij De Vloere Pistolée een filmploeg van het VRT-nieuws neer. Journaliste Ann De Bie wilde van de klanten weten wat zij vonden van het dragen van mondmaskers in de winkel.

Vanaf morgen moet iedereen die in een winkel gaat shoppen een mondmasker dragen. Dit om het coronavirus in bedwang te kunnen houden. Journaliste Ann De Bie zakte met een camera- en een geluidsman af naar bakkerij De Vloere Pistolée tegenover de Sint Jozefkerk. Ze sprokkelde reacties van klanten voor een korte reportage in de nieuwsuitzending. “De meeste mensen reageren positief op de maatregel” vertelde Ann De Bie. Waarom zij juist deze bakker had uitgekozen, wilde we graag weten. “Ik kom hier af en toe langs gereden. En ik vind dat zo’n leuke naam voor een bakkerij.”

Nadat ze met een aantal mensen had gesproken, vertrok de ploeg richting Berchem. Daar hield ze halt aan de Lidl die gevestigd is op de site Post X, naast het treinstation.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
18°
Partly Cloudy
05:5521:42 CEST
Feels like: 18°C
Wind: 18km/h WNW
Humidity: 86%
Pressure: 1018.29mbar
UV index: 1

(advertenties)