Select Page

Verkeerscontrole in Deurne

Verkeerscontrole in Deurne

Bellen achter het stuur is niet toegelaten en iedereen moet een gordel dragen. Als je in de file staat moet je het kruispunt vrijhouden en vuilnis hoort in een vuilnisbak. Wie zich hier niet aan houdt, riskeert het te voelen in zijn geldbuidel.

De wijkteams van de Unolaan trokken er op uit om de verkeersoverlast in hun werkgebied te bestrijden. 19 bestuurders kregen een boete voor gsm-gebruik achter het stuur, 11 personen droegen hun gordel niet en 10 personen blokkeerden een kruispunt of een oversteekplaats. 1 onverzekerde wagen werd in beslag genomen. Er werd ook 1 iemand beboet die op heterdaad betrapt werd toen hij afval weggooide. Hij krijgt een GAS-boete voor sluikstorten. In totaal werden 87 verkeersovertredingen vastgesteld.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
16°
Rain Shower
05:3921:39 CEST
Feels like: 16°C
Wind: 6km/h NE
Humidity: 79%
Pressure: 1018.96mbar
UV index: 3

(advertenties)