Select Page

1000 liter ijs in beslag genomen

1000 liter ijs in beslag genomen

Met de warmte van deze dagen lusten mensen graag een ijsje. Sommige ondernemende geesten zien dan onmiddellijk kansen.

Het wijkteam van de Unolaan controleerde deze week samen met de milieu- en de arbeidsinspectie een koelcel in de omgeving van de Ter Heydelaan. De controle kwam er na aanleiding van meerdere klachten over geluidsoverlast. Ter plaatse werden twee personen aangetroffen die er vermoedelijk in het zwart werkten. In de koelcel werd in totaal bijna 1000 liter aan ijsproducten aangetroffen. Er stonden ook twee koelcelwagens met ijsproducten. Er werd voor het handeltje geen geldig nummer gevonden in de kruispuntbank van ondernemingen. Ook het Federaal Agentschap voor de Voedselveiligheid kwam ter plaatse om de etenswaren te controleren. Zij stelden vast dat het ijs niet correct bewaard werd en namen alles in beslag. De vermoedelijke zaakvoerder zal zich moeten verantwoorden voor de vaststellingen en de overtredingen.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
21°
Partly Cloudy
05:5621:41 CEST
Feels like: 21°C
Wind: 8km/h W
Humidity: 59%
Pressure: 1021.67mbar
UV index: 6

(advertenties)