Select Page

Scouts treuren om hun overleden vriendin

Scouts treuren om hun overleden vriendin

In het paviljoentje in Te Boelaarpark liggen bloemen en branden kaarsjes. De (oud-)scouts van de 30 Prins Boudewijn nemen afscheid van hun medescout Fien Téblick. De jonge vrouw kwam samen met haar ongeboren kindje om in een verkeersongeval.

Donderdag had op de E34/E313 een tragisch ongeval plaats. Fien Téblick, een vrouw van 28 jaar en in verwachting van haar eerste kindje, was betrokken in het accident en was op slag dood. Het nieuws van haar overlijden werd op verbijstering onthaald in de buurt van het Te Boerlaarpark. Fien Téblick was vanaf de Kapoentjes (de jongste leeftijdsafdeling) aangesloten bij de scouts 30 Prins Boudewijn. Zij kreeg de totem ‘Dynamische Olifant’. Elena Renard was samen met haar in de scouts en legt uit waarom zij deze totem kreeg: “De olifant is een groepsdier en is behulpzaam, scherpzinnig en hardwerkend. En omdat Fien energiek was en een groep kon enthousiasmeren kreeg zij de voortotem dynamisch.”

De (oud-)scouts zijn erg aangeslagen en maakten onder de luifel van het paviljoen Cogels in het park waar ook het scoutslokaal is, een collage van foto’s. Vrienden en ouders kwamen langs om een bloemetje neer te leggen en een kaarsje aan te steken. Als een afscheid aan Fien en haar ongeboren zoontje Rik. De overleden vrouw die een onderofficier in het Belgische leger was, laat een echtgenoot, ouders, grootouders en drie broers na.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Partly Cloudy
06:3520:47 CEST
Feels like: 6°C
Wind: 21km/h NW
Humidity: 74%
Pressure: 1023.71mbar
UV index: 0

(advertenties)