Select Page

Deurne blijft bewegen met Zeger Van Noten

Deurne blijft bewegen met Zeger Van Noten

Als afsluiter van 6 weken beweegfilmpjes met Zeger Van Noten, lanceren vandaag het district Deurne, Van Noten en het Provinciaal Domein Rivierenhof de nieuwe interactieve beweegwandeling ‘Wandel je fit met Zeger’.

De afgelopen weken werkten het district Deurne en Zeger Van Noten samen om inwoners in beweging te krijgen of te houden, met filmpjes vol beweegtips. De laatste post verschijnt vandaag. Het is een wandeling die de mooiste en meest verrassende plekjes van Rivierenhof en Park Groot Schijn verbindt. Van Noten neemt iedereen als coach mee ‘door zijn eigen achtertuin’ en geeft onderweg meerdere beweegopdrachten en aanmoedigingen. De wandeling is 6,5 kilometer lang en bevat 6 opdrachten: bruglopen, steppen, pompen, oefening erop/erover, boomstamlopen en een work-out op het skateterrein. Er is aan ieder spiertje gedacht. De wandeling combineert geluids- en videofragmenten om de wandelaar extra te motiveren. 

Districtsschepen voor sport Elke Brydenbach (N-VA) is tevreden: “De filmpjes met Zeger als beweegcoach waren een succes. Dat bleek uit de vele positieve reacties. Uiteraard stopt het verhaal hier niet. We willen de Deurnenaar blijven motiveren om te bewegen! Daarom hebben we een interactieve wandeling uitgewerkt waarin Zeger je meeneemt naar verrassende plekjes in het Rivierenhof en Park Groot Schijn. Je kan genieten van een rustige wandeling doorheen het prachtige groen of  je wandeling net een extra dimensie geven en voluit gaan voor de beweegopdrachten.”

Wandeling: https://www.schattenvandeurne.be/wandeljefitmetzeger

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Showers in the Vicinity
06:3720:45 CEST
Feels like: 5°C
Wind: 21km/h WSW
Humidity: 94%
Pressure: 1011.51mbar
UV index: 0

(advertenties)