Select Page

De sterke momenten van RAFC gezien door de ogen van een supporter

De sterke momenten van RAFC gezien door de ogen van een supporter

Bart De Vré is een supporter van Royal Antwerp Football Club in hart en ziel. Hij heeft een compilatie gemaakt van de sterke momenten van zijn club.

Supporter De Vré is trots op zijn club: “Het seizoen 2019-2020 in de Belgische Jupiler Pro League werd abrupt beëindigd door de Covid-19 pandemie. Toch slaagde Antwerp erin om de bekerfinale te bereiken – al wordt die mogelijks nog gespeeld – en zich wederom te kwalificeren voor de Europa League.” Als eerbetoon maakte de trouwe supporter van RAFC zijn eigen jaarverslag. Het is een compilatie met eigen beelden.

De Vré: “Het is een terugblik naar een paar memorabele matchen met sfeerbeelden zoals de overwinningen tegen Sporting Anderlecht & Club Brugge maar ook het Europese avontuur tegen Viktoria Plzen en AZ Alkmaar. Tot slot mag de fantastische beker campagne niet vergeten worden met de winning penalty tegen Racing Genk en de halve finales tegen KV Kortrijk. Afsluiten doen we met de allerlaatste wedstrijd van het seizoen tegen KV Oostende met een hattrick van Dieumerci Mbokani en een onverwacht en te snel afscheid van de legendarische tribune 2.”

Bart De Vré besluit: Met het grote supporterslegioen van Antwerp in combinatie met het gebrek aan voetbal op dit moment lijkt het mij wel een leuk item.” De compilatie ‘Fans of Royal Antwerp Football Club 2019-2020’ is te zien door op volgende link te drukken: https://youtu.be/CKBL5YZhFEU

(Foto: Bart De Vré)

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
21°
Partly Cloudy
05:5621:41 CEST
Feels like: 21°C
Wind: 8km/h W
Humidity: 59%
Pressure: 1021.67mbar
UV index: 6

(advertenties)