Select Page

Verdachte ramt dienstvoertuig

Verdachte ramt dienstvoertuig

In een poging om aan controle te ontsnappen, ramde gisteravond een verdachte chauffeur een anonieme politiewagen.

Vrijdag, in de vroege avond, trok een wagen de aandacht van leden van het drugsondersteuningsteam. Ze stelden vast dat de bestuurder kort een garagecomplex aan de Sint-Rochusstraat bezocht en weer vertrok. De inspecteurs besloten om over te gaan tot controle van het voertuig en de bestuurder. Maar de man gaf plankgas en reed in op de inspecteurs en hun anoniem voertuig. De mensen van de politie konden net op tijd wegspringen, maar hun dienstwagen raakte beschadigd. Ook nog een andere wagen werd geraakt tijdens de poging om aan de politie te ontkomen. De vluchtende bestuurder kon uiteindelijk wel overmeesterd worden. In de auto van de verdachte vond de politie een som geld, drie mobiele telefoons en cannabis. De politie bezocht de garagebox waar de verdachte even was binnen gegaan. Hier troffen ze een ‘kantoor’ aan van waaruit de verdachte zijn verdovende middelen klaarmaakte voor verkoop. De inspecteurs vonden er nog meer drugs, twee precisieweegschalen en heel wat verpakkingsmateriaal. Bij de man van 19 jaar thuis vond de politie ook nog een som geld. De onderzoeksrechter zal beslissen over zijn verdere aanhouding.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Mostly Cloudy
06:3320:48 CEST
Feels like: 2°C
Wind: 11km/h WNW
Humidity: 75%
Pressure: 1022.69mbar
UV index: 0

(advertenties)