Select Page

Politie massaal aanwezig voor AZ Monica

Politie massaal aanwezig voor AZ Monica

Woensdagavond betuigden tientallen politiemannen en -vrouwen van de zone Antwerpen – Oost op geheel gepaste politiewijze – met zwaailichten – hun steun aan de zorgverleners in het ziekenhuis AZ Monica. Zo staken ze de medewerkers een blauw hart onder de riem. “Een kippenvelmoment.” zegt Lieve Dierickx, communicatieverantwoordelijke van AZ Monica.

Lieve Dierickx maakt graag van de gelegenheid gebruik om iedereen – buren, vrienden, familieleden, sympathisanten, kleine en grote ondernemingen en organisaties – nadrukkelijk te bedanken voor de ontelbare steunbetuigingen de voorbije weken: “De vele lekkere attenties en geschenkjes, het spandoek van de voetbalclub RAFC, de support wall op de Herentalsebaan, alle donaties van medisch materiaal, de zelfgenaaide mondneusmaskers, …. teveel om op te sommen. Bedankt om er ook voor ons te zijn.”

Een medewerker van AZ Monica maakte ook een kort filmpje van het gebeuren: https://www.youtube.com/watch?v=0rEM7_IOk70&t=1s

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
13°
Cloudy
05:4221:53 CEST
Feels like: 12°C
Wind: 18km/h SW
Humidity: 88%
Pressure: 1012.19mbar
UV index: 0

(advertenties)