Select Page

Parkeerovertredingen beboet

Parkeerovertredingen beboet

De wijkteams van de Antwerpse politie patrouilleren om de naleving van de geldende maatregelen rond COVID-19 op te volgen. Hierbij hebben ze ook aandacht voor de verkeersveiligheid en parkeerovertredingen.

Maandag controleerde het team van de Unolaan in Deurne. Daar werden 117 parkeerplaatsen, voorbehouden voor mensen met een handicap, nagekeken. Op slechts 1 plek werd een overtreding vastgesteld. Er werd ook aandacht besteed aan vrachtwagens van meer dan 3,5 ton die geparkeerd stonden waar het niet mocht. 12 voertuigen werden op die manier beboet. Op het Rodekruisplein werd een voertuig opgemerkt dat met de achterzijde opvallend dicht tegen een bosje stond geparkeerd. De verklaring was snel gevonden, de nummerplaat was namelijk niet de originele. Meer nog, het voertuig bleek niet geldig ingeschreven. Het wijkteam liet het daarom in beslag nemen.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
18°
Partly Cloudy
05:5521:42 CEST
Feels like: 18°C
Wind: 18km/h NW
Humidity: 81%
Pressure: 1018.96mbar
UV index: 0

(advertenties)