Select Page

N-VA Deurne trok al 100 keren de buurten in

N-VA Deurne trok al 100 keren de buurten in

Waarschijnlijk zag je ze al wel eens op een pleintje of straathoek staan: leden en sympathisanten van de N-VA onder een geel partytentje. Het zijn de ‘wijkbabbels’ van de partij waarbij de lokale mandatarissen sinds 2014 in gesprek gaan met de buurtbewoners.

Afgelopen zaterdag vierde N-VA Deurne de 100ste wijkbabbel met taart, drankjes en cuberdons. Voorzitster Mascha Van Huffelen was trots dat ze al tien jaar lang maandelijks in gesprek gaan met de inwoners: “Wij komen niet enkel naar de burger in een verkiezingsjaar. We luisteren doorheen heel de legislatuur naar de buurtbewoners. En dat lijkt aan te slaan, want de resultaten voor onze partij vorige week zondag waren goed. We vertegenwoordigen nog steeds bijna een derde van de Antwerpenaar.”

Ook districtsburgemeester Tjerk Sekeris onderlijnde het belang van de wijkbabbels: “Deze wijkbabbels zijn een cruciaal instrument voor ons om de vinger aan de pols te houden in Deurne. Door in gesprek te gaan met de inwoners, kunnen we beter inspelen op hun behoeften en zorgen.” De 101ste wijkbabbel staat gepland op zaterdag 6 juli in de buurt Drakenhof, op de middenberm van de Boekenberglei.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
22°
Partly Cloudy
05:5621:41 CEST
Feels like: 22°C
Wind: 8km/h W
Humidity: 53%
Pressure: 1021.33mbar
UV index: 7

(advertenties)