Select Page

Raadsel van mysterieuze borden is opgelost.

Raadsel van mysterieuze borden is opgelost.

Toen François Verstraelen een wandelingetje maakte in zijn buurt, merkte hij verkeersborden op die hij nooit eerder had gezien.

Zoals iedereen blijft François Verstraelen in deze coronatijden mooi thuis. Eenmaal per dag maakt hij een ommetje door de buurt, even een frisse neus halen, zoals dat heet. Op een van zijn wandelingetjes merkte hij mysterieuze verkeerborden op. Verstraelen: “Op de Oude Bosuilbaan, bijna aan het eind van de straat vlak voor de Bisschoppenhoflaan, merkte ik twee verkeersborden op die ik totaal niet begreep. Ze staan +/- 30 meter van elkaar. Het eerste bord met een ‘beginpijl’ en het tweede bord met een ‘eindpijl’.” Thuisgekomen zocht hij naar de betekenis maar vond niets terug. Dus schreef hij naar Gazet van Deurne.

Districtsburgemeester Tjerk Sekeris (N-VA) is tevens bevoegd voor mobiliteit. Hij is de juiste man op de juiste plaats om het raadsel op te lossen. Sekeris: “Het zijn borden in het kader van de uitbreiding van het bewonersparkeren. Die wordt evenwel pas later, in het najaar 2020, ingevoerd.” Vandaar dat de borden een egaal blauw kleurtje hebben, ze zijn nog bedekt met een folie.

(Foto: Swake)

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
12°
Partly Cloudy
06:3920:43 CEST
Feels like: 10°C
Wind: 19km/h WNW
Humidity: 49%
Pressure: 1021mbar
UV index: 1

(advertenties)