Select Page

Schietpartij in Deurne

Schietpartij in Deurne

Gisteren had in de buurt Arena een schietpartij plaats. Daarbij vielen twee gewonden. Wat er nu juist is gebeurd, blijft onduidelijk.

Gisteren in de vroege avond werd er in de Dordrechtlaan in de Arenabuurt geschoten. Bewoners belden onmiddellijk de politie die in grote getallen naar de plaats kwam afgezakt. De agenten vonden kogelhulzen en een revolver, maar de schutters zelf waren gevlogen. Een getuige had nog juist een wagen met een verbrijzelde achterruit zien wegscheuren. Wat later op de dag boden twee mannen zich aan in het ziekenhuis. Een vertoonde schotwonden in de buik maar bleek niet levensgevaarlijk gewond. De politie trof eveneens in de buurt een man met een hoofdwonde. Hij had een klap op zijn kop gekregen. Ook hij werd naar het ziekenhuis overgebracht.

Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk. De politie gaat er wel vanuit dat ze alle betrokkenen van de schietpartij hebben. En zoekt verder uit wie dader en/of slachtoffer is en wat nu de reden van de schietpartij was.

(Foto: vrtnws)

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
18°
Partly Cloudy
05:5521:42 CEST
Feels like: 18°C
Wind: 18km/h WNW
Humidity: 86%
Pressure: 1018.29mbar
UV index: 1

(advertenties)