Select Page

Brand zet familie met vier kinderen op straat

Brand zet familie met vier kinderen op straat

Gisteren was er een korte maar hevige brand in Deurne. Er vielen geen slachtoffers maar een familie is dakloos.

De brandweer werd gisteren opgeroepen voor een uitslaande brand in de Van Amstelstraat in Deurne Noord. Het vuur ging gepaard met hevige rookontwikkeling en de rookpluim was van ver zichtbaar. De brandweer riep op twitter op om ruimte te geven aan de hulpdiensten en de politie sloot de straat af voor voetgangers, fietsers en wagens. De vlammenzee begon op de eerste verdieping van het huis en sloeg over naar de tweede verdieping en de zolder. Gelukkig kregen de brandweerlieden de brand snel onder controle. Maar het huis is wel tijdelijk onbewoonbaar. De familie met vier kindjes wordt ondertussen opgevangen door familie.  De politie bevestigde dat er geen slachtoffers zijn.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Rain Shower
06:3720:45 CEST
Feels like: 4°C
Wind: 23km/h WSW
Humidity: 90%
Pressure: 1011.85mbar
UV index: 0

(advertenties)