Select Page

Voetbalsupporters bedanken de zorgverstrekkers

Voetbalsupporters bedanken de zorgverstrekkers

Antwerp Dynamite – AD14 is een ‘sfeergroep’ van RAFC, de voetbalploeg van ’t stad. De leden supporteren en zingen waardoor zij tijdens elke wedstrijd voor de nodige sfeer zorgen. Maar de leden zetten zich ook in als problemen zich aandienen.

In deze dagen van teveel aan coronavirussen en te weinig aan beschermende kledij voor genees- en verpleegkundigen doet Antwerp Dynamite een oproep aan zijn achterban om mondneusmaskers, schorten, handschoenen,… binnen te brengen bij AZ Monica. En daar blijft het niet bij. Vorige week bezochten de leden enkele ziekenhuizen en een woonzorgcentrum in de ruimere Antwerpse regio om het verzorgend personeel te bedanken voor hun tomeloze inzet tijdens deze moeilijke periode als gevolg van de uitbraak van het coronavirus. In Deurne werden zowel AZ Monica als woonzorgcentrum De Pelikaan verrast met een spandoek.

Foto boven: spandoek aan AZ Monica

Foto onder: spandoek aan WZC De Pelikaan

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Sunny
06:4520:38 CEST
Feels like: 5°C
Wind: 16km/h SW
Humidity: 83%
Pressure: 1012.19mbar
UV index: 0

(advertenties)