Select Page

Inbrekers op pad

Inbrekers op pad

Waakzaamheid loont. Dat ondervonden enkele kerels die op het dievenpad waren tot hun scha en schande.

Zondagavond belden mensen naar de politie omdat drie verdachten op de Herentalsebaan aan verschillende deuren aan het voelen waren. De politie kwam met een aantal ploegen noodhulp ter plaatse. Ook het wijkonderzoeksteam van de regio Oost was op pad en deed nazicht in de omgeving. Twee van de verdachten konden worden gevat. Een derde kon ontkomen. Bij de arrestatie verzetten de mannen zich, waardoor een collega lichtgewond raakte. De verdachten bleken onder invloed van drugs te zijn. Bij de fouille vond de politie inbrekersmateriaal dat mogelijk gebruikt werd bij een poging inbraak in een handelszaak. De lokale recherche voert het onderzoek. De verdachten van 39 en 29 jaar werden door de onderzoeksrechter aangehouden.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
22°
Partly Cloudy
05:4721:49 CEST
Feels like: 22°C
Wind: 13km/h WSW
Humidity: 61%
Pressure: 1020.66mbar
UV index: 6

(advertenties)