Select Page

Nieuwe buurtparking in Deurne

Nieuwe buurtparking in Deurne

Op 1 maart opent een nieuwe buurtparking in Deurne: in de Albert Heijn op de Herentalsebaan. De parking stelt 15 deeltijdse staanplaatsen ter beschikking in een ondergrondse parking. Dat zijn staanplaatsen die dagelijks van 18 uur ’s avonds tot 8 uur ’s morgens ter beschikking zijn.

Gebruikers die op voorhand hun parkeervergunning voor bewoners inleveren, betalen maandelijks slechts 19,24 euro, dat is minder dan de helft van de standaardprijs van 39,24 euro. Ook moet er steeds een waarborg van 2 maanden huur en 25 euro voor een badge of sleutel betaald worden.

Wie een plaats wil huren, kan contact opnemen via buurtparkeren@antwerpen.be of tel. 03 338 21 85 (maandag t.e.m. donderdag tijdens de kantooruren). Aanvragen worden behandeld in volgorde van ontvangst.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:4121:36 CEST
Feels like: 14°C
Wind: 6km/h W
Humidity: 96%
Pressure: 1006.1mbar
UV index: 0

(advertenties)